Επισκευές

Οι βλάβες που μπορούν να παρουσιαστούν στα κλειδιά αυτοκινήτου μπορούν να ομαδοποιηθούν στις παρακάτω περιπτώσεις.Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο κλειδί του αυτοκινήτου σας.

α.προβλημα στα ηλεκτρονικα - σπασμενα κουμπια

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου ταλαιπωρούνται καθημερινά και διάφορα προβλήματα όπως σπασμένα κουμπιά ή κατεστραμένα ηλεκτρονικά κυκλώματα μπορούν να συμβούν.Έχοντας επισκευάσει αμέτρητα κλειδιά αυτοκινήτων μπορούμε να λύσουμε και να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί.

electronic faults

β.χαλασμενες μπαταριες - σπασμενα κλειδια

Εκτός από τα προβλήματα στα ηλεκτρονικά άλλο ένα συνηθισμένο πρόβλημα είναι η άδεια πλέον μπαταρία ή τα σπασμένα κλειδιά.Πιθανότατα να έχετε ακούσει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται, αυτό δεν ισχύει για μας μια και έχουμε την δυνατότητα να αντικαταστήσουμε οποιδήποτε μπαταρία ή σπασμένο κλειδί και να μας φέρετε.

batteries key shells

γ.χαλασμενος τηλεχειρισμος - προβλημα στην εκκινηση

Αυτά είναι δύο από τα μεγάλα προβλήματα μια και δεν μπορείτε να ανοίξετε το αυτοκίνητο ή να το ξεκινήσετε, αλλά πως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι φταίει το κλειδί και όχι το αυτοκίνητο? εμείς έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε το κλειδί σας και να επισκευάσουμε όποιο πρόβλημα και να σας παρουσιαστεί.

car key fix